Jeanne's

Herlev, Danmark

Baseret på 80 bedømmelser

Jeanne's' historie

Mad har altid haft min store interesse og fra jeg var ganske ung tømte jeg skabene for at finde nye kombinationer og eksperimentere med smage.
Interessen har holdt ved og jeg har arbejdet i restaurationsbranchen og som lunch chef på en græsk restaurant i mine yngre dage. Jeg elsker at prøve nyt. Udlandsrejser er en stor inspirationskilde og min madlavning er altid funderet i et køkken eller et tema.
Jeg er stor fortaler for Stop Madspild og forsøger så vidt som muligt at redde maden og få noget lækkert og spændende ud af hvad jeg kan finde på hylderne.
Jeg er 54 år og har lavet mad i snart en menneskealder. For et par år siden kørte jeg dog efterhånden sur i det - der er trods alt kun så mange måder man kan tilberede kød på og jeg syntes det var ærgerligt kødet altid tegnede retten. Jeg har derfor kastet mig over mere grøntsagsbaseret kokkeri - grønstager kan indgå i retter i utallige variationer og er en fantastisk smagsgiver.
Jeg forsøger at bruge økologisk og når det er tilfældet vil jeg skrive det i beskrivelsen.
Mad er for mig ikke blot en handelsvare - jeg vil rigtig gerne ha feedback på det jeg laver og modtager gerne ønsker og forslag.
  • Jeg arbejder med optimering og effektivisering i IT branchen

Måltider

Vis alle

Her finder du Jeanne's

Den fulde adresse modtager du når du foretager en bestilling af Jeanne's.