FAQ for brugere

Hvordan foregår det?

Du søger og bestiller din mad her på siden. Når du har købt maden, vil du modtage en email med købsinformation, herunder adresse og telefonnummer på udbyder. Derudover, vil der i emailen være angivet tidsrum og dato for afhentning af maden. Er du i tvivl om noget vedrørende afhentning af maden, så ring til udbyder efter du har modtaget emailen.

Hvad hvis jeg ønsker at fortryde, eller at jeg f.eks. ikke kan nå at afhente maden i det angivne tidsrum?

Når du har foretaget et køb, anbefaler vi at du og udbyder aftaler et lidt nærmere tidspunkt. I tilfælde af, at du ikke kan afhente maden inden for det aftalte tidsrum er det særligt vigtigt at du og udbyder får lavet en aftale på afhentning, da maden er afsat til dig. Du kan ikke fortryde køb af mad via Delihood, når du har købt er maden reserveret til dig.

Hvad koster det at købe mad på Delihood?

Når du søger mad, så vil prisen på maden fremgå. Den pris der endeligt fremgår på siden inden du går til betalingsvinduet, vil være den pris som der bliver trukket på dit kreditkort.

Deler Delihood mine oplysninger med andre brugere?

Når du har købt mad, vil udbyderen modtage en email om købet. I denne email vil dine oplysninger fremgå (dit telefonnummer og email), således at udbyder kan kontakte dig direkte, såfremt dette måtte være nødvendigt.

Hvad hvis der går noget galt i forbindelse med købet?

Opdager du som køber at der opstår fejl, f.eks. at maden slet ikke er klar, skal du gøre DeliHood opmærksom på dette med det samme. Herefter vil vi tage hånd om hændelsen, f.eks. såfremt vi skal refundere dit køb. Der er ingen der har lyst til tage penge for noget som ikke bliver leveret.