Hos Delihood er hygiejne og fødevaresikkerhed vigtigt. En høj hygiejnestandard danner rammerne for en god oplevelse som kunde hos Delihood. På denne side kan du læse mere om hvad vi gør for at sikre den høje hygiejnestandard.

Alle hjemmekokke screenes

De hjemmekokke du finder på Delihood screenes inden de får lov til at udbyde mad på platformen. Det betyder at vi har tjekket om de har styr på god hygiejne og hvordan man undgår kontaminering samt at de udelukkende tilbereder mad i eget køkken.

Bedømmelsessystem

Vi har implementeret vores eget bedømmelsessystem, hvilket giver dig som kunde et overskueligt billede af hvordan den hjemmekok, du overvejer at bestille mad fra, agerer på platformen. Disse bedømmelser gives af kunder, der har bestilt take away fra den pågældende hjemmekok. Man får altså efter hvert køb af mad mulighed for at afgive en objektiv bedømmelse af oplevelsen.

Skulle en hjemmekok få flere negative bedømmelser vil han blive re-screenet af vores team. Konkluderes det at hjemmekokkens hygiejne giver anledning til problemer vil hjemmekokken miste retten til at udbyde mad på platformen.

Fødevaregodkendt emballage

Vi sørger for at levere godkendt emballage til vores hjemmekokke. På denne måde er vi med til at sikre at maden pakkes forsvarligt og udleveres til dig i lukkede beholdere.

Smiley-ordningen gælder ikke for private

På Delihood handler private med private. Dvs. det ikke er restauranter e.l. virksomheder, som du handler med.

For private giver lovningen mulighed for at man i små mængder jævnligt må sælge mad til andre private uden at skulle være registreret som fødevarevirksomhed. Vi er meget glade for at vi lever i et land hvor helt almindelige mennesker med stor passion for madlavning ikke skal kontrolleres af et system som er udviklet for professionelle store producenter og køkkener.

Det betyder også at smiley-ordningen ikke gælder for de hjemmekokke som tilbereder mad og sælger den via Delihood, privatpersoner er ganske enkelt ikke underlagt det samme regelsæt. Hygiejnebevis? Er ikke lovpligtigt og har ikke været det i lang tid. Vi har stor forståelse for at du som kunde har en interesse i at hygiejnen er i orden, men du kan være helt tryg – både vi og vores hjemmekokke har det på samme måde.

Ikke frit lejde!

De officielle retningslinier som udsendes via Fødevarestyrelsen pålægger i øvrigt, at man som privatperson oppebærer det samme ansvar som en fødevarevirksomhed, man er altså ansvarlig for den mad som sælges, og det er ikke lovligt at tilberede mad som på nogen måde kan gøre andre mennesker syge.

Velkommen til deleøkonomien!

Delihood er pioner på dette område. Vi forsøger at starte en bevægelse hvor vi alle kan komme hiannden lidt mere ved og via maden møde fremmede mennesker som vi nysgerrigt kan lære at kende via gode madoplevelser. Måske er din nabo den bedste i miles omkreds til at lave frisk pasta efter originale italienske opskrifter. Og måske bor vinderen af Masterchef lige rundt om hjørnet.

Mange af os kender ikke naboen eller underboen, vi håber at en af de afledte effekter ved Delihood kan betyde at vi over tid bliver mere nysgerrige på den hvem der gemmer sig bag navneskiltet på døren lige inde ved siden af. Lad os lære hinanden at kende igennem maden!

God appetit!


Er du stadig i tvivl om noget?

Så læs evt. vores Ofte Stillede Spørgsmål, hvor vi besvarer de mest hyppige spørgsmål, vi modtager.

Læs ofte stillede spørgsmål