Teamet bag Delihood

Om Delihood

Delihood er en ny online platform, som er etableret af en kreds af danske madentusiaster. Den giver dig og dine naboer mulighed for at dele hjemmelavet mad med hinanden, som måske ellers ville gå til spilde. Formålet er at hjælpe med at stoppe madspild og skabe fællesskab travle mennesker og madentusiaster imellem. Du får altså som bruger adgang til et stort udvalg af forskellig mad, som er lavet med kærlighed af private kokke

Hvem er Delihood for?

Delihood er for dig der ønsker at dele din mad privat og fordele omkostningerne mellem dig og dine naboer, og samtidig tjene penge på det. Så om du er gastronom, foodie eller husmor er ligemeget, så længe du kan lave god mad som du selv og andre har lyst til at spise er du velkommen.

Hvad er mulighederne?

Mulighederne er utallige. Hos Delihood køber du hjemmelavet mad, som udbydes af dine naboer fra deres køkken. Det er altså udbyderne fra Delihood der tilbyder den mad de har lavet, men du vil typisk finde aftensmåltider, frokost og bagværk. Maden er enten klar til at spise eller kræver opvarmning.

Hvordan bruger jeg Delihood?

At bruge DeliHood er nemt. Opret en profil, fortæl lidt om dig selv. Begynd herefter at søge efter mad, bliv inspireret og køb hvis der er noget der lokker. Ønsker du derimod at udbyde mad, kan du også let gøre dette ved at oprette dig som udbyder af mad ”kok”. Når du er godkendt som udbyder af mad, så kan du frit lægge en annonce op hvor du beskriver maden, uploader et billede og sørger for at angive et tidspunkt for hvornår dine naboer kan købe og hente. Vi tilbyder ovenikøbet en gratis startpakke bestående af besøg af en fotograf, emballage, og lidt råvarer til de første måltider.

Bemærk at vi gerne vil vide hvem det er der laver mad til Deihood, så hvis du ønsker at lave mad skal du udfylde din profil troværdigt og lægge lidy tid i det.

Hvad hvis jeg har andre spørgsmål?

Har du spørgsmål, kommentarer, ideer, så er du altid velkommen til at skrive til os på [email protected]. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigt.